Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν του ,αυτό μπορεί να συμβεί εντός 14 ημερών απο την ημέρα που το παρέλαβε. Η επιστροφή του προϊόντος θα αποστέλεται στην διεύθυνση του καταστήματος Incrocio ,Κανάρη 8 και Μέρλιν - Κολωνάκι ,ΤΚ: 10671

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι χρησημοποιημένο ,δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά (ζημιά ,πλύσιμο ,σκίσιμο ή κάποια άλλη τροποποίηση του είδους) ή δεν λείπει το σχετικό καρτελάκι που αναγράφει τα στοιχεία του προϊόντος και περιέχει το ξεχωριστό του barcode. Τα μαγιώ και τα εσώρουχα για να γίνονται δεκτά κατά την επιστροφή τους ,πρέπει να έχουν χρησημοποιηθεί πάνω απο ρούχο. Σε αντίθετη περίπτωση και για λόγους υγιεινής ,δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Εφόσον γίνει δεκτή η επιστροφή ,ο πελάτης μπορεί να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων της αγοράς, να αγοράσει κάποιο άλλο προϊόν απο το e-shop μας ή να του πιστωθεί το ποσό του προϊόντος που επέστρεψε στο account του και να το χρησημοποιήσει σε μια μελλοντική αγορά. Στην περίπτωση που η νέα αγορά υπερβαίνει το ποσό του προϊόντος που επιστράφηκε ,τότε ο πελάτης χρεώνεται την σχετική διαφορά.

Η χρέωση επιστροφής και επαναποστολής δεν επιβαρύνει το Incrocio.

Οι ίδες προυποθέσεις ισχύουν και για την περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να αλλάξει το προϊόν με κάποιο άλλο μέγεθος.

Στην περίπτωση που ένα προϊόν είναι ελλατωματικό κατά την παράδοση του ,ο πελάτης έχει την δυνατότητα να το επιστρέψει με κάλυψη των χρεώσεων επιστροφής απο το Incrocio και να ζητήσεi να του επιστραφούυν τα χρήματα της αγοράς ,εφόσον δεν επιθυμεί να το αντικαταστήσει με κάποιο άλλο προϊόν. Βασική προυπόθεση για να θεωρηθεί το προϊόν ελλατωματικό είναι να μην έχει υποστεί χρήση. Εάν υπάρχει διαφωνία μεταξύ της εταιρίας και του πελάτη τότε το προϊόν αποστέλεται στη κατασκευάστρια εταιρία ,ώστε ως απόλυτη αρμόδια ,να τον ενημερώσει άμεσα.

Είναι δεδομένο ,ότι όλα τα προϊόντα ελέγχονται ως προς την κατάσταση τους απο το Incrocio ,πριν την αποστολή τους.

Οι επιστροφές των προιόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους.