Τα 5 απαραίτητα πουκάμισα

Τα 5 απαραίτητα πουκάμισα

 

Είτε είστε στο γραφείο, είτε σε διακοπές, αυτά τα πέντε πουκάμισα πρέπει να έχουν θέση στην ντουλάπα σας.

 

Το λευκό πουκάμισο

 

Ένα λευκό βαμβακερό πουκάμισο δεν γίνεται να σας προδώσει ποτέ. Μπορεί να φορεθεί τόσο σε επίσημες εκδηλώσεις, όσο και σε πιο χαλαρές περιστάσεις. Το στοιχείο που παίζει σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο πουκάμισο είναι το κολλάρο. Η μορφή του καθορίζει τις περισσότερες φορές την εικόνα ολόκληρου του ντυσίμταος. Ένα κοφτερό και απότομο κολλάρο προτιμάται για τις πιο επίσημες εφανίσεις σας, ενώ το κολλάρο με κουμπί στο κάτω μέρος δίνει μια άλλη αίσθηση στο στυλ σας. Ένα κολλάρο που είναι πάντα η πιο safe επιλογή είναι το Windsor. Έχει αρκετό χώρο για την γραβάτα, ενώ προσφέρει εξίσου μια μοντέρνα παρουσία και χωρίς αυτή.

 

Το γαλάζιο πουκάμισο

 

Ως χρώμα για πουκάμισο, το γαλάζιο είναι πιο εύκολο να συνδιαστεί και να προσαρμοστεί στις αντίστοιχες περιστάσεις, συγκριτικά με το λευκό. Όταν έχετε μπροστά μια κουραστική ημέρα και βάζετε ως προτεραιότητα την άνεση σας, τότε επιλέξτε ένα oxford ύφασμα με σκοπό να "αναπνέει" καλύτερα το σώμα σας στο πουκάμισο.

 

Το μπλε/λευκό ριγέ πουκάμισο

 

Με το ριγέ πουκάμισο σας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσετε στο ντύσιμο σας μια διακριτική λεπτομέρεια. Εάν τα χρώματα μάλιστα κινούνται σε μπλε και λευκό, τότε μπορείτε να το συνδιάσετε πάνω σε οποιοδήποτε σύνολο. Μια ωραία επιλογή με αυτό το πουκάμισο είναι ο συνδιασμός του με χρωματιστή γραβάτα, κοστούμι σε απόχρωση του γκρι ή φορεμένο κάτω από ένα πουλόβερ.

 

Το καρό πουκάμισο

 

Ένα πουκάμισο με καρό σχέδιο δεν είναι πιθανότατα η επιλογή σας για ένα άκρως επίσημο ντύσιμο. Όμως είναι από τα κατάλληλα πουκάμισα που μπορούν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ μιας επίσημης και πιο casual εμφάνισης. Εάν το συνδιάσετε με κοστούμι επιλέξτε ένα λεπτό καρό, ενώ σε περίπτωση που το επιλέξετε για πιο χαλαρές περιστάσεις αποφύγετε την γραβάτα.

 

Το τζην πουκάμισο

 

Ένα τζην πουκάμισο είναι ιδανικό για το Σαββατοκύριακο και για μια βραδυνή σας έξοδο. Συνδιάστε με το με τζην παντελόνι και αποφύγετε τα πολλά και έντονα ξεθωριάσματα. 

 

Πηγή: Hugo Boss