Τι να φορέσεις σε έναν γάμο

Τι να φορέσεις σε έναν γάμο

Είναι σχεδόν βέβαιο πως με τον ερχομό της Άνοιξης, οι προσκλήσεις γάμων θα καταλήγουν στα χέρια σας με ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς. Και είναι πολύ σημαντικό να ντύνεστε ανάλογα, ειδικά όταν πρόκειται για συγκεκριμένους σημαντικούς εορτασμούς, όπως οι γάμοι. Είτε ξεκινάτε για την εξοχή, είτε μένετε στην πόλη, διαβάστε τις συμβουλές που δίνει ο οίκος Hugo Boss, ώστε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

 

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Όταν είστε προσκεκλημένος για έναν γάμο στην πόλη, θα πρέπει να αποφύγετε συγκεκριμένους τρόπους ντυσίματος. Όπως ένα ντύσιμο που προτιμάτε στον χώρο της εργασίας. Αποφύγετε το και επιλέξτε ένα σταυρωτό κοστούμι με έντονα πέτα. Μοιάζει ιδανικό για μια πιο επίσημη τελετή.
 

ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Καθώς οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα συνήθως μετά τις 18:00 θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν και το ανάλογο ντύσιμο. Ένα χειροποίητο stretch κοστούμι είναι μια αλάνθαστη επιλογή. Εάν δε, έχετε σκοπό να βρεθείτε στο κέντρο της πίστας κατά την διάρκεια του πάρτι, τότε το λευκό πουκάμισο είναι ιδανικό, μιας και καλύπτει τον ιδρώτα καλύτερα από κάθε άλλο χρώμα.
 

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗ ΕΞΟΧΗ

Εάν ο γάμος πραγματοποιείται στην εξοχή είναι εύκολο να μαντέψετε πως από τα πρώτα που πρέπει να κάνετε είναι η σωστή επιλογή υποδημάτων. Τα υποδήματα πρέπει να είναι κομψά και κατάλληλα για την τοποθεσία. Όσον αφορά το κοστούμι προτιμήστε ένα διαχρονικό καλοκαιρινό σχέδιο σε κλασσική γραμμή.
 

ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ


Ένας γάμος στην παραλία αποτελεί μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις όσον αφορά το ντύσιμο. Ο περισσότερος κόσμος δυσκολεύεται να βρει την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ μιας επίσημης ή όχι εμφάνισης. Για τους άντρες, η σωστή θερμοκρασία του σώματος παίζει τον πρώτο ρόλο, για αυτό προτιμήστε ένα λευκό πουκάμισο με ένα δρόσερο chino παντελόνι, ώστε να δημιουργήσετε ένα άνετο αλλά και κατάλληλο ντύσιμο για την συγκεκριμένη περίσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ